2014. november 9., vasárnap

Everybody Has Secrets

EVERYBODY HAS SECRETS
~ Mindenkinek vannak titkai
누구나 비밀은 있다 / Nuguna bimileun itda


dél-koreai vígjáték, 105 perc, 2004. július

Egyéb cím: Everybody Has a Little Secret
Rendező: Jang Hyun-soo
Producerek: Jung Tae-won
Forgatókönyvírók: Jang Hyun-soo, Kim Hee-jae
Operatőr: Kim Young-chul
Vágó: Kim Sun-min

Szereplők:
Lee Byung-hun - Soo-hyun (galériatulajdonos)
Kim Hyo-jin - Mi-young (bárénekesnő)
Choi Ji-woo - Sun-young (könyvmoly szűz lány)
Chu Sang-mi - Jin-young (orvosfeleség)

„A csábítás művészete – az érzékek felcsigázása”. Ez lehetne az alcíme ennek a vígjátéknak, amiben a sármos galériatulajdonos, miközben egy bárénekesnőnek udvarol, csapja a szelet a lány két nővérének is; a könyvmoly szűz lánynak és az unatkozó, elhanyagolt orvosfeleségnek.

Díj: 
2004. Golden Cinematography Awards - legjobb újonc színésznő: Kim Hyo-jin


videó és magyar felirat (2,2 GB)

videó (2,2 GB)

videó (700 MB)

magyar felirat

A magyar felirat elkészültének ideje: 2014. október 5. 
A feliratok.info oldalra feltöltve:  

11 megjegyzés:

 1. Köszönöm ..Nagyon jól szórakoztam ...remek vígjáték volt...

  VálaszTörlés
 2. Kedves Zsuzsianyu!
  A csábító bőrébe bújt angyalunk engem is remekül elszórakoztatott. Jó, hogy időnként aranytallérossá tesznek filmeket az AT-n, erre is így bukkantam rá.

  VálaszTörlés
 3. Birim, köszönöm szépen az Everybody Has Secrets (Mindenkinek vannak titkai) c film fordítását.
  A forgatókönyv írója jól "belemerítette a hálóját az élet sűrűjébe". Miután sikerült elrugaszkodnom attól, hogy a közvetlen környezetemben azért ilyen extra típusú "önbecsülés fejlesztést" még nem tapasztaltam meg eddig, ezt követően már egészen jól szórakoztam. :D
  Elgondolkodtató, hogy több millió helyes férfit hord a hátán a Föld, miért pont erre az egyre gerjedt mindegyik testvér...
  A megoldáson egy pillanatra meglepődtem, de azt hiszem, ez így volt a legegészségesebb, a legszerencsésebb.
  Nem részletezem ennél bővebben, hogy ne lőjem le a poént. :))
  Kedvelem Lee Byung-hunt és nagyon jól is játszott.Kiss Az első filmes élményem vele az Iris c. sorozat volt.
  Szomorúan olvastam, hogy a tavaly kötött házassága Lee Min-junggal, válságba került.
  A Cunning Single Lady c. idei sorozat Na Ae Rájaként, igencsak megkedveltem a hölgyet is. Ebben a soriban sikerült rendeznie a házasságát, kaptak egy második esélyt. :)
  Ha mindketten akarják, akkor talán az életszínpadán is megtörténhet velük...

  VálaszTörlés
 4. Unnim, tudom, hogy elsősorban a könnyedebb műfajú dolgokkal szeretsz kikapcsolódni, ezért örülök annak, hogy szoktam találni olyan vígjátékokat, amik nekem is tetszenek.

  Igen, Lee Byung-hun színészre rájár mostanában a rúd, mert botrányba keveredett. A nyáron többször találkozgatott egy ismerőse révén két huszonéves csajjal (az egyik egy modell, a másik a GLAM együttes egyik tagja), akik 5 millió dollárra akarták megzsarolni egy telefonnal felvett videó kapcsán, amin szexuális témájú beszélgetés hallatszik. A színész feljelentette őket, a lányokat letartóztatták. A tavaly kötött házassága valószínűleg romokban hever. Lee Min-jung, a felesége egy hónapja a szülei házába költözött. Bizakodásra ad okot, hogy november elején vásárolni látták őket Los Angelesben és a színésznő ügynöksége is megerősítette, hogy ott vannak. Hosszúra mindenesetre nemigen nyúlt a kiruccanás, mert Lee Byung-hunt nov. 11-re beidézték tanúnak a zsarolási ügyben.

  VálaszTörlés
 5. Lee Byung-hunnal mostanában igen sokat foglalkozik a bulvársajtó.
  A legfrissebbek szerint felröppent az a hír is, hogy apa lesz... bár ez egyenlőre kacsának tűnik.
  http://en.mediamass.net/people/lee-byung-hun/pregnancy-rumors.html
  Itt lehet csemegézni. :))
  Talán az igaz, hogy pár napja "Spinee" nevű kutyája komoly műtéten esett át. o-o

  VálaszTörlés
 6. Kedves Biri! Köszönöm az Everybody Has Secrets fordítását. Kellemes kikapcsolódás volt. Könnyed, szórakoztató film, amit Lee Byung-Hun mosolya aranyozott be. Nem csoda, ha a film minden női főszereplőjét levette a lábáról. Érdekes volt a téma,mintha a problémák megoldására szakosított Casanova-angyal jött volna a földre. Elég bizarr ötlettel, de végül minden lelki problémát sikerül orvosolnia. Tetszett a film humora, s ezt igazán jól érzékeltetted a fordítással is.

  Köszi!

  VálaszTörlés
 7. Kedves Mikaz!

  Akár hiszed, akár nem, nekem is ugyanaz jutott az eszembe az Everybody Has Secrets végén, mint neked. Ez a sármos pali valamiféle angyal lehetett, akinek az volt a feladata, hogy növelje a nők önbecsülését, segítsen nekik rendbe hozni a szexuális életüket, a kapcsolataikat. Mindezt persze elég rendhagyó módon tette. :)

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm ajánlásod – megnéztem a Csábítás művészetét. Élvezhető, szórakoztató és elgondolkodtató film volt – és egy kicsit szatirikus, ízlésesen erotikus.
  Érzésem szerint a rendező inkább a nőket „ molesztálta” – mintha azt mondaná, hogy: Kedves Hölgyem – ha feltűnik a láthatáron egy sármos (:=nőfaló) férfi – és lehetőséged van megkaparintani, akkor ne hagyd ki ! Nem baj, ha tudod, hogy csak a testedre vadászik, mert a „ vadászat” élvezetes dolog – és sokat tanulhatsz ( hasznosíthatsz ) belőle – akár otthon is.
  Amúgy a mimózalelkű szűzlány tényleg jó „tanuló” volt. Könyvből olyan jól megtanulta az elvégzendő feladatot, hogy amikor kezelésbe vette a „munkaeszközt” – hát bizony az egy profinak is becsületére válna……én is rögtön megmerevednék….
  Az orvos feleség esete életszerűbb volt. A nőgyógyászok tényleg el vannak halmozva „alapanyaggal”. Ismertem közülük olyant – akinek gyönyörű felesége van – és mégis habzsolta a kezeltek egy részét… a sajátját meg elhanyagolta. Ő idővel megkopott – kedves neje pedig most törleszt. Aztán olyan nőgyógyászt is ismerek, akit egy olyan hölgyemény ejtett rabul, mint a filmbeli szűzlány.
  A sármos férfiak ( népiesebb nevükön nőfaló bikák) sikereit az is segíti, hogy ők általában nem egy nőbe, hanem a „ szép női testbe” szerelmesek. Ha feltűnik egy „vad „ a láthatáron, addig hajtják, míg célba nem találnak. Nagy szerelmek helyett nagy „csaták” – aztán jöhet a következő mérkőzés…..hogy őszinte legyek, mi férfiak – legalább a képzelet erejéig szívesen „ vétkeznénk – akkor is , ha „ tisztességes” családapák vagyunk.
  Gimnáziumi osztálytársaimmal (fiúk) most már minden évben találkozunk ( van köztük színész, költő, volt válogatott sportoló, válogatott edző, országos sportvezető, vezérigazgató, állami vezető, ügyvéd, képzőművész is ). Amikor összejövünk, ez a téma is előkerül…. hát bizony leesik az állam egy-két elbeszélés után…..
  Végezetül köszönöm munkádat – a többieket is rövidesen megnézem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gali!
   Nagy élvezettel és mosolyogva olvastam a hozzászólásodat. Olyan jó, hogy a másik nem képviselői közül itt vagy nekünk te, aki segít, hogy más szemüvegen keresztül is lássuk a dolgokat. Én azért merem remélni, hogy nem minden sármos férfi egyben nőfaló is. :)

   Törlés
 9. Kellemesen könnyed. :) Azért ha valóságban történne ilyesmi, vagy ennek kis része...
  Nekem ez tipikusan olyan film, aminek a sikerét 99%-ban a főszereplő sármossága viszi a hátán. Nincs ezzel baj, és hát, szóval ezt elvitte. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is nagyon sármos benne Lee Byung-hun.

   Törlés