Hasznos linkek

12 megjegyzés:

 1. Birim, köszi a linkeket is!
  Épp láttam egy kis részletet a KBS World TV angol feliratos adásából, ahol Song Il-gook és az ikrek több gyermek társaságában vettek részt buddhista szerzetesek foglalkozásán.
  Ez csak egy kb. 10 perces ízelítő lehetett.
  Előtte japán kozmetikai arcmasszázs trükkjeit mutatták be, brazil dió /castanha/ olajjal. :))
  Olyan jó lenne előre megtudni a tervezett műsorokat! Nincs valami tipped, hogy hol olvashatunk róla, persze nem hangolul, hanem angolul?! :)))

  Azért ügyetlenkedem, mert nem engedi most a rendszer kipipálni, hogy értesítést kapjak, ha válaszolsz.... Majd megpróbálom később is.

  VálaszTörlés
 2. Unnim, Timbo írta korábban a csevegőben, hogy kezdettől nézi a műsort. Talán tőle kellene megkérdezni, hogy pontosan mikor szokták vetíteni.

  VálaszTörlés
 3. Bemásolom, amit Timbo írt ezzel kapcsolatban ma a csevegő ablakban:
  "Nekem nincs KBS World-öm, torrentről szoktam letölteni a részt, amik vasárnaponként van, majd a youtube-s megjelenés után már leölthető a felirat is külön hozzájuk, addig magában lehet élvezni."

  VálaszTörlés
 4. T Fordító!
  Köszönöm ezt a csodálatos sorozatot, Dear My Friends-t.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen, Martha. Örülök, hogy ennyire tetszett a Dear My Friends, számomra is emlékezetes marad.

   Törlés
 5. Szia Biri, Láttam a filmajánlódat (Lingering Affection), szerettem volna elkérni a MEGÁ-s linket, de sehol nem találtam mail-címet. D-Addicts-on is próbálkoztam, de az nagyon hülyén működött, mert a sent messages-ek között nem láttam a sikeres elküldést. Ha olvastad e rövid üzenetet, nyugodtan törölheted, csak nem tudtam másképp írni neked. Köszönettel: kilmos

  VálaszTörlés
 6. Szia Kilmos!

  Az email címem nem nyilvános, azért nem találod. Úgy szokott működni a dolog, hogy valaki megírja nekem akármelyik topikba az övét, azt elmentem magamnak, majd kitörlöm, utána felveszem vele a kapcsolatot. Tehát akár ide is megírhatod egy külön hozzászólásban, hogy aztán törölhessem.

  Most jártam amúgy a DA-n, nem kaptam tőled PM-et, én viszont ott elküldtem neked a megás linket, remélem, megkaptad. Jó lenne, ha minél hamarabb le tudnád tölteni, mert 10 naponta váltom az ajánlókat, ez pedig ma jár le. Holnaptól már más lesz, akkor a régit törölni szoktam. (De mivel ennyire a végén kérted és most épp van több hely a mappámban, ezért ráhúzok még két napot.)

  VálaszTörlés
 7. Tisztelt Fordító!
  Kérem, ha van lehetőség rá a The Sound of a Flower c. film magyar feliratát részemre megküldeni szíveskedjen.
  Előre is köszönöm.
  Üdv.: K.M.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az idén még nem foglalkozom a fordításával, remélem, hogy jövőre már elérhető lesz egy jobb angol felirat is hozzá. Ahogy az a Tervbe vett fordítások menüben is olvasható, a mozifilmes zárt kör részére fogom elkészíteni a magyar feliratot. De bizonyára lesz majd olyan, aki nyilvános fordítást készít hozzá.

   Törlés
 8. Kedves Biri!Köszönöm a Pianist c. film ajánlót.Sikerült letölteni.Üdv.Magdimama

  VálaszTörlés
 9. Kedves Biri! segitsegedet kerem a J,J,Moo filmje SZERELEM feliratat nem lehet letolteni. Kerem sziveskedjel nekem megirni hogyan tudom letolteni. Koszonom valaszodat elore.

  VálaszTörlés
 10. Kedves Rozsa!
  A doramafan oldal már elég régóta nem frissül, és sajnálom, hogy a felirataikat annak idején nem töltötték fel olyan oldalakra (AT vagy azsiafilm.hu), ahol nem korlátozza a fennmaradást a letöltések száma.
  Erről a linkről ideiglenesen le tudod tölteni: https://data.hu/get/10830430/A_Love.zip

  VálaszTörlés