2017. október 9., hétfő

Joo Jin-mo filmjei, sorozatai magyar felirattal

JOO JIN-MO FILMJEI, SOROZATAI
MAGYAR FELIRATTAL


Az ő esetében is egy kedvelt és ismert színészről van szó, aki 1974-ben született. Az Empress Ki c. sorozatot (amiben egy korjói királyt alakított) A császárság kincse címmel nálunk is vetítették tavaly a tévében szinkronosan. Összeszedtem, hogy milyen filmjeihez, sorozataihoz készült eddig magyar felirat (a linkekre kattintva letölthetők). A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTENI FOGOM.

1999. Happy End (Hepiend)
ismertető
kritika
előzetes
videó
videó
videó
videó
magyar felirat (biri66)
Díj: 37. Nagyharang Díjátadó: legjobb színész

2001. Musa: The Warrior (Musa, a harcos)
előzetes
videó
magyar felirat (zalus)

2001. Wanee and Junah (Wanee és Junah)
ismertető
előzetes
OST
videó
videó
videó
 videó
magyar felirat (biri66)

2003. Punch (Ütés) - 16 részes tévésorozat
ízelítő
videó
videó
magyar felirat (Ja Du)
 Díj: SBS Dráma Díjátadó: kiválósági díj

2004. Liar (Hazudós)
ismertető
előzetes
ízelítő
videó
magyar felirat (biri66)

2006. Puzzle (Kirakó)
előzetes
videó
magyar felirat (kisho)

2006. 200 Pounds Beauty (Egy mázsás bombázó)
kritika
előzetes
videó
magyar felirat (gianni7)

2006-2007. Queen of the Game (A játék királynője) - 20 részes tévésorozat
ízelítő
videó
magyar felirat (yeva0814)

2007. A Love (Szerelem)
előzetes
videó
magyar felirat (Tünde)
 Díj: 28. Kék Sárkány Díjátadó: népszerű sztár

2008. Bichunmoo / The Dance in the Sky (Tánc az égen) - 14 részes tévésorozat
előzetes
filmzene
videó
 videó
magyar felirat (Evenik)

2008. A Frozen Flower (Megfagyott virág)
kritika
előzetes
ízelítő
videó
magyar felirat (gianni7)
 Díj: 45. Baeksang Művészeti Díjátadó: legjobb filmszínész

2010. A Better Tomorrow (Szebb holnap)
kritika
előzetes
videó
magyar felirat (mrgreen)
Díj: 3. Stílusikon Díjátadó: stílusikon

2012. Russian Coffee / Gabi (Kávé hadművelet)
előzetes
videó
magyar felirat (katka50)

2013. Friend: The Great Legacy (Barát: A nagy hagyaték)
előzetes
videó
magyar felirat (Maybestrawberry)

2013-2014. Empress Ki (Ki császárné) - 51 részes tévésorozat
előzetes
videó
magyar felirat (sipizolix)
 Díj: MBC Dráma Díjátadó: Top Excellence

2015. My Love Eun Dong (Szerelmem, Eun Dong) - 16 részes tévésorozat
előzetes
videó
magyar felirat (lapishun)

2016. Woman with a Suitcase (Nő bőrönddel) - 16 részes tévésorozat
előzetes
videó
magyar felirat (Ocu)

2017-2018. Bad Guys: Vile City - 16 részes tévésorozat
előzetes
videó
magyar felirat (Zita6462)


33 megjegyzés:

 1. Kedves Biri! Köszönöm Joo Jin-mo filmjeinek a listáját! A Kirakót és a Kávé hadműveletet még nem láttam, elkerülték a figyelmemet. Nagyon kedves tőled,hogy energiát nem sajnálva összegyüjtöd, és megosztod velünk egy-egy színész magyarul is nézhető munkáit.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen, kedves Ranna. A Puzzle-t én sem láttam még, bár le van nekem töltve.

   Törlés
 2. Kedves Biri! Örülök, hogy JJM-ra időt szántál, remek az összeállításod.Nagyon kedvelem Őt, igaz csak 3 sorozatot láttam ezek közül a Bichunmoo-t, a Frozen Flower-t és az Empress Ki-t, mindegyik tetszett.Át fogom nézni a többit is itt nálad!Szerintem Ő egy nagyon jó színész és esztétikai látványnak se utolsó.Köszönöm szépen.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen Biri a gyűjteményt. Van pár filmje és sorozata amiket nem láttam. Páratlan összeállítás, akárcsak SIG-é.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen neked

  VálaszTörlés
 5. Nektek is nagyon szívesen, kedves Rienne, Ildikó és Névtelen. :)

  Nekem is van bőven pótolnivalóm, mert a sorozatai közül egyelőre csak a két kosztümöset láttam (Bichunmoo, Empress Ki), és a filmjei között is van négy, amihez még nem volt szerencsém (Puzzle, A Better Tomorrow, Love, Friend: The Great Legacy).
  Az "A Frozen Flower" c. filmje számomra is felejthetetlen élményt nyújtott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehetne elemezni, hogy miért de engem nagyon megragadott a Frozen Flower c.történet.Annyira jók voltak a színészek, érdekes a történet, legalább 4x láttam már.Ja és ahogy énekelt JJM.Jó éjt Biri!

   Törlés
 6. Kedves Biri!Jaj de nagyon szeretem ezt a színészt. Ahogy nézegetem a listát elég sok mindent láttam tőle. A hiányzókat biztosan pótolni fogom! Köszönöm!♥♥♥

  VálaszTörlés
 7. Kedves Biri!
  Köszönöm én is az összeállítást, ahogy néztem, vagy 4-et láttam belőlük, kettőt a te fordításoddal, de így, külön felhívva a figyelmet, megnézek majd többet is. Idővel a többi listázottakra is sort kerítek, vannak ott is kedvencek! Köszi! <3 <3

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szívesen ezt az összeállítást is, kedves Csilla és Cili. Nekem megvannak a videók, úgyhogy szóljatok, ha valamit meg szeretnétek nézni, de nem tudjátok letölteni! (Sorozatot nem, de mozifilmet át tudok küldeni.)

  VálaszTörlés
 9. Kedves Biri! Köszönöm a részletes összefoglalót! Amint látom, még itt is van némi pótolnivalóm, de a többségét láttam a filmeknek és a sorozatoknak is. Örök kedvenc Joo Jin Mo! Esetleg a filmmel, vagy a sorozattal volt némi bajom, de benne sosem csalódtam. Most ismét megnéztem a Wanee és Junah filmet. Ez egy olyan bájos kis történet,ahol nagyon szerethető karakter. Még a Punch sorozatot emelném ki. Korai ez is, Shin Min-A-val játszik, emlékezetes páros.

  Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Mikaz!

   Szívesen, igazán nincs mit. Örülök, hogy te is használatra érdemesnek találod az összeállítást. Jaj, de jó, hogy ismét megnézted a Wanee and Junah c. filmjét! Szerintem is egy kifejezetten szerethető karaktert alakít benne. Köszönöm a Punch c. sorozat ajánlását, Shin Min-át én is kedvelem. Meg fogom majd nézni, bár egyelőre a korjói időkben játszódó kosztümös doramákkal próbálok időrendben haladni.

   Törlés
 10. Köszönöm ezt a jó kis "segédletet", sajnos amit nagyon kerestem a Dance, Dance nincs rajta.Remélem talán valaki lát majd fantáziát benne és az eddigiek mellett ennek is örülhetünk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen. Engem is érdekelne ez az 1999-es filmje, de sajnos még a videóját sem tudom beszerezni. A koreai torrentkim oldalon fenn van ugyan egy 2 CD-s változat belőle, de senki sem seedeli, így nem tudom letölteni. Ám felirat ott sincs, márpedig angol felirat is kellene, hogy valaki fordítást készíthessen hozzá.

   Törlés
  2. Itt is jelzem azt, amit Marcsinak nemrég a Tervbe vett fordítások menüben írtam. 2018 januárjában végül sikerült letöltenem a videókat, de sajnos angol felirat nincs hozzá, úgyhogy egyelőre nem tudok a filmhez magyar feliratot készíteni. :(

   Törlés
  3. Kedves Biri!
   Azóta megnéztem a filmet felirat nélkül és mivel kevés a szöveg simán érthető a történet így is. Egyetlen érdeme a műnek / szerintem/, hogy Joo Jin Mo első bemutatkozása és nagyon fiatal. Ilyen régi filmeknél több esetben is megfigyelhető, hogy mennyit fejlődött azóta a d-k-ai filmipar, technikailag és tartalmilag is.
   üdvözlettel: TF Marcsi

   Törlés
  4. Kedves Marcsi!

   Most vettem észre, hogy tegnap késő este írta Najang a Happy End c. film topikjába, hogy talált angol feliratot a Dance Dance c. filmhez. Sajnos 1 CD-s, úgyhogy át kell majd időzíteni az avistazon fenn lévő videóhoz, de mindenképpen megnézem majd, hogy mit kezdhetek vele.

   Törlés
  5. Kedves Biri!
   Köszönöm a válaszod és a törekvésed is.

   Törlés
  6. Kedves Marcsi!

   Azt hiszem, túlságosan előre ittam a medve bőrére. Tegnap este meg akartam nézni az angol felirattal a filmet, amihez persze előbb át kellett volna időzítenem. Ez azonban egyáltalán nem sikerült. Én még ilyen videóval nem találkoztam! Minden egyes lejátszáskor máshová kerül a hang, tehát ha elkezdem beidőzíteni a feliratot, az újabb lejátszásnál már nem stimmel. Nekem általában nem okoz gondot az időzítés, azt sem bánom, ha srt hiányában minden egyes felirattáblát nekem kell beidőzítenem, de így egyszerűen képtelenség vele dolgozni. :(

   Törlés
  7. Kedves Biri!
   Ne bánkódj, én se teszem :-) : Köszönöm, hogy ennyit foglalkoztál ezzel a filmmel és JJM-val, de mint ahogy írtam előzőleg, magyar felirat nélkül is érthető.
   További jó fordításokat!

   Törlés
 11. kedves fordito! szeretnem a Love 20117 film feliratat de sajnos a megadott helyen nem lehet a magyar feliratott letolteni. Kerem sziveskedjel egy olyan helyett ahol a filmhez a feliratott letudom tolteni. Koszonom valaszodat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Rozsa!
   A Linkek menübe okt. 29-én már beírtad ezt a kérést, és ott válaszoltam is neked még aznap, de úgy látszik, hogy nem olvastad, ezért most ide is bemásolom. (Egyébként nem én készítettem fordítást ehhez a filmhez, de feltöltöttem a feliratot ideiglenesen a datára, az alább megadott linkről le tudod tölteni.)

   "A doramafan oldal már elég régóta nem frissül, és sajnálom, hogy a felirataikat annak idején nem töltötték fel olyan oldalakra (AT vagy azsiafilm.hu), ahol nem korlátozza a fennmaradást a letöltések száma.
   Erről a linkről ideiglenesen le tudod tölteni: https://data.hu/get/10830430/A_Love.zip"

   Törlés
 12. Kedves Biri 66 nagyon koszonom valaszodat esetleg ha nem sikerul kerek ujjabb segitseget nekem nem egyszeru Kanadabol irok neked. Jo pihenest

  VálaszTörlés
 13. kedves Biri 66 a megadott Avista melyrol a filmet letoltottem ket reszben van letoltve az avistarol sajnos a felirat csak egy reszhez volt tudnal segiteni a masodikresz feliratat honnet tudom megtekinteni? Bocsanat a zavarasert koszonom valaszodat elore is

  VálaszTörlés
 14. sajnos mar nem lehet a megadott linkrol a feliratott letolteni

  VálaszTörlés
 15. Kedves Rozsa!

  Nem értelek, hiszen én a data.hu oldalra mindkét rész feliratát feltöltöttem egy fájlba tömörítve. Kipróbáltam, most is letölthető a hozzászólásomba rakott linkről.
  Feltöltöttem egyesével a megára, remélem, hogy innen már nem lesz gond leszedni. Ha innen sem sikerül, akkor add meg az e-mail címedet és elküldöm neked levélben.
  1. CD felirata:
  https://mega.nz/#!6sc3XCTD!_z0XFbAfUJ1B8XavazUfCc1AS-vOINWmzZjk9qJkvYA

  2. CD felirata:
  https://mega.nz/#!ixtljIiJ!8QDvCI8IlJddbp7whwQTNVrn260tD8Caf6Ys-3TxaXE

  VálaszTörlés
 16. Kedves Biri 66! Bocsanat en egy internet analfabeta vagyok. Aki a halyhatol tanul tancolni csak onnet tud elindulni. Nagyon koszonom, hogy kettoben kaptam meg a feiratott. Igy mar tudom hasznalni. Koszonom, koszonom, koszonom turelmedet. Tovabbi munkadhoz nagyon sok sikert jo egeszseget kivanok. Varom tovabbi munkadat melyet nagyon kedvelek minden reteghez szolo forditasaidat. Koszonom, koszonom, es nagyon sokszor koszonom. Koszonom segitsegedet. Szeretnem kerdezni maskor is kerhetem segitsegedet??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Rozsa!

   Igazán nincs mit. Nem én készítettem fordítást a filmhez, én csak segítettem, hogy hozzájuss a felirathoz. Persze, nyugodtan írj máskor is! Szívesen segítek, ha tudok.

   Törlés
 17. Kedves biri66 kernem segitsegedet a A DAY film feliratat tudnal kesziteni 2017 film keszult segiteni koszonom nekem szep napot oleles

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Rózsa!
   Észben fogom tartani az "A Day" c. filmet, mert a tartalom és az előzetes alapján ígéretesnek tűnik. Sajnos nem találtam még hozzá angol feliratot, úgyhogy egyelőre nem tudom megnézni.

   Törlés
 18. Kedves Biri!
  Most olvastam végig a listádat, ez valami kánaán nekem! :)
  Köszönöm, szerintem amit még nem láttam mindet lefogom tölteni.
  Fantasztikus munkát tettél bele! Gratulálok!

  Üdv: Najang

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Najang!

   Igazán nincs mit, örülök, ha hasznosnak találod. Tervezek még amúgy ehhez hasonló bejegyzéseket 1-1 színész munkásságáról.

   Törlés
 19. Frissítettem a topik linkjeit. Szükség volt rá, mert az azsiafilm.hu oldalon sajnos már nem elérhetők a magyar feliratok, illetve sok előzetest töröltek a you tube-ról, valamint a torrentkim oldal címe torrentwal lett.

  VálaszTörlés