2014. december 31., szerda

ÚJ DA

  
Befejeződött a D-Addicts oldal frissítése. 
 A régi még olvasható és feliratot is lehet róla letölteni, 
de idővel meg fog szűnni.
 
Az új feliratos fórum itt található.

Lecseréltem a sorozatok és rövid tévéjátékok
magyar feliratainak DA-s linkjeit,
ezentúl az ÚJ D-ADDICTS oldalra visznek.


12 megjegyzés:

 1. Kedves Biri!Idejöttem,hogy Boldog Új Évet kívánjak.BÚÉK!!!Köszönöm szépen gondoskodásod,igényes,élvezetes foddításod !A következő évre a boldogság mellé kerüljön még vidámság is,mert így jobban megy minden!Szeretettel üdvözöl:Paggy Ja ,és nem én lennék,ha...a fenti linken ERROR jön be a DA-n

  VálaszTörlés
 2. Mi történt ezzel?Nagy szóközök vannak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen!
   Semmi nem történt vele, csak nem tettél szóközt a "gondoskodásod,igényes,élvezetes" közé, így egyben pedig nem fért már be az előző sorba. :-)

   Törlés
 3. Kedves Paggy!

  Úgy látszik, hogy akadozik még az új DA. Hol bejön, hol nem.
  Köszönöm szépen a jókívánságaidat és azt is, hogy ilyen sok fordításomnál velem tartottál. Találkozunk jövőre is!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Biri !
  Ebben a pillanatban még egyik DA sem érhető el - valószínű túlterheltség miatt.

  VálaszTörlés
 5. Kedves Gali!
  Igen, én is úgy veszem észre, hogy amikor nem jön be az új oldal, akkor a régi sem elérhető.

  VálaszTörlés
 6. Kedves Biri!
  Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy rajongó néni de egyet mondhatok neked sok Boldog Új Évet Kívánok Neked! Köszönöm, az igényes fordításaidat, a sok érdekes információkat!

  VálaszTörlés
 7. Kedves Ancsa!
  Összejöttek azért azok a rímek. :) Örülök, hogy érdeklődtél a választásaim iránt, viszont kívánom az újévi jókívánságokat!

  VálaszTörlés
 8. Boldog új évet kívánok Neked és köszönet a munkádért. :-)

  VálaszTörlés
 9. Kedves Cila!
  Kedves tőled, hogy itt is jelentkeztél. Minden jót kívánok neked az új évre!

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok!!

  Mivel bezárt a daddicts, és már a feliratokat sem lehet elérni (ezen a napon már a feliratok oldal is elérhetetlennek bizonyult), és ezáltal rengeteg feliratot nem lehet leszedni ázsiaékköveiről sem.

  Ezért indítani szeretnék egy oldalt, mely összefogja a lehető legtöbb feliratozót. Azokat is, akiknek nincs saját oldala.
  Keresést szeretnék indítani a feliratozók után. Úgy képzelem, hogy az oldal átmenet lenne a doramaone és daddicts között. Senkinek sem szeretném elvenni a fordítását, csupán egy linkel jelezném, hogy hol érhetőek el az adott dolgok.

  Az egyik legnagyobb oldal dőlt be, és szükség van az olyanok számára mint én, akik nem nagyon tudnak angolul, hogy legyen egy egységes oldal, ahol a legtöbb minden elérhető.

  Ezért ha tudtok olyanokat, akiknek nincsen saját oldala, és szívesen engedné, hogy a feliratait felrakjuk, akkor dobjátok be magatokat kérlek.

  Továbbá, ti engedélyeznétek e, hogy egy doramához kitegyem linket, hogy nálatok megtalálható, letöltethető.

  E-mail címem: rekatorok9313@gmail.com

  Előre is köszönöm a választ.

  Dahlia.

  VálaszTörlés
 11. Kedves Dahlia!

  Jó a segítő szándék, de szerintem teljesen felesleges egy újabb oldalt létrehozni, ugyanis már megvalósult.
  A DA egyébként nem dőlt be, csak frissítést hajtanak végre rajta. Időnként még akadozik, de jelenleg is elérhető.
  A DA leállása esetén az összegző oldalak (azsiaekkovei, doramamajom, doramaone) azért nem segítenek sokat, mert az ottani feliratos linkek nagy része a DA-ra vezet, hiszen a legtöbb fordító oda szokta feltölteni a feliratait. Egy olyan oldalra van tehát szükség, ahova fel tudják tölteni azok a fordítók a felirataikat, akiknek nincs saját honlapjuk. Ez pedig már megvalósult, itt található a magyar DA, azaz a Cherry blossom oldala: http://azsiaifeliratok.hu/
  A fordítóknak tehát megvan a lehetőségük, hogy ide feltöltsék a dolgaikat. És ez a lényeg; a feliratok DA-n kívüli, máshová való feltöltése, hogy ne csak egy helyről legyenek elérhetők.

  Jómagam már egy ideje több lábon állok. A mozifilm felirataim az azsiafilm mellett az asiatorrents oldalon is fenn vannak, valamint a datára is feltöltöttem azokat. A rövid tévéjátékok és a sorozatok feliratai a DA-n kívül elérhetők az asiatorrents oldalról és a datáról is (kivéve a két legújabb sorozatot, amin éppen dolgozom, de idővel ezek is fel fognak kerülni).

  VálaszTörlés